De privatieve- en gemeenschappelijke delen

De privatieve- en gemeenschappelijke delen

Wat u moet weten over mede-eigendom: privatieve- en gemeenschappelijke delen

Overweegt u om een appartement of studio te kopen? Dan wordt u mede-eigenaar, niet alleen van uw appartement, maar ook van de gemeenschappelijke delen in het gebouw. Maar wat betekent dit in de praktijk? Wat zijn precies deze gemeenschappelijke delen en welke zijn uw privatieve delen?

Bij Multisyn, uw syndicus met meer dan tien jaar ervaring, weten we dat deze vragen van groot belang zijn voor u. Daarom hebben we een informatieve video gemaakt om het verschil tussen privatieve en gemeenschappelijke delen te verduidelijken.

In deze video geven we u een duidelijk overzicht van wat gemeenschappelijke en privatieve delen zijn, hoe ze worden bepaald, en wat uw rechten en plichten als mede-eigenaar zijn. Ontdek wat het gewicht is van uw stem in de algemene vergadering en de regels voor de verdeling van de gemeenschappelijke uitgaven.

Bent u nog niet helemaal zeker of heeft u meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Multisyn, uw syndicus voor elk soort vastgoed, staat klaar om u te helpen.