Uw gebouw in goede handen

Wie zijn we?

Multisyn is een syndicusbedrijf. Een syndicus staat in voor het beheer van gebouwen in mede-eigendom (bv. een appartementsgebouw). Dat beheer heeft betrekking op de gemeenschappelijke delen van het gebouw, zoals de lift, de inkomhal, het ventilatiesysteem, het dak of de gevel. 

We beschouwen onszelf als manager van de gebouwen en als eerste adviseur van de eigenaars. 

Met meer dan 10 jaar ervaring is uw gebouw bij ons in goede handen.

Ons takenpakket

desktop_windows

Administratief beheer

Multisyn roept de algemene vergadering van mede-eigenaars samen en stelt het verslag van de vergaderingen op. Bovendien zorgen we ervoor dat alle beslissingen van de algemene vergadering op een correcte en professionele manier uitgevoerd worden.

euro_symbol

Financieel beheer

We voeren voor elk gebouw onder ons beheer een professionele boekhouding en zorgen voor een gedetailleerd overzicht van alle inkomsten en uitgaven van de mede-eigendom. Alle eigenaars krijgen een individuele afrekening met het overzicht van hun aandeel in de kosten en de gestorte voorschotten.

build

Technisch beheer

Tot slot ziet Multisyn toe op de onderhouds- en herstellingswerken. Dan gaat van het poetsen van de gemeenschappelijke delen tot eventuele herstellings- of renovatiewerken die zich opdringen. De beslissingen om onderhoud of herstelling te laten uitvoeren, komen voort uit de algemene vergadering.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x